Thomson & Scot Noughty
NOUGHTY is 's werelds eerste premium alcoholvrije wijnportfolio, opgericht door Amanda Thomson, de CEO en oprichter van het B Corp-gecertificeerde Thomson & Scott. Met een achtergrond in de media, waar ze werkte als kunstomroepster bij de BBC, heeft Amanda haar passie voor wijn verder ontwikkeld door een diploma in wijn te behalen aan de prestigieuze Le Cordon Bleu School in Parijs. Ze wordt erkend als een pionier in de wereldwijde verschuiving naar kwalitatieve alcoholvrije wijnen in de traditionele wijnindustrie.
NOUGHTY, dat wereldwijd wordt verkocht, is inmiddels een favoriete keuze in de meest stijlvolle bars, restaurants en hotels, waaronder The Soho House Group, The Mandarin Oriental en het Ritz Carlton. Amanda heeft NOUGHTY gecreëerd om een verfijnd alternatief te bieden voor traditionele wijn, zonder alcohol, maar met behoud van de smaak en luxe die je van premium wijnen zou verwachten.
Met NOUGHTY introduceert Amanda een luxe alcoholvrije wijnoptie voor de moderne consument die op zoek is naar kwaliteit en smaak, zonder de effecten van alcohol.