Deze Carmenère is wel echt “the special one”. Een forse intensiteit met veel dik zwart fruit, geroosterd eikenhout en tabak. Optimale rijpheid hier. Snij die sappige Côte de Boeuf maar aan!
Carmenère en wat Cabernet Franc. Krachtig en gastronomisch. Complexe geuren en smaak van zwart fruit, als bramen en vlier. Paprika, chili, en sigarenkistje. Een maal in het glas geeft deze wijn je vleugels.
Zwoele, intense Cabernet Sauvignon uit Chili van hoge kwaliteit.
Chardonnay gedomineerd door tropisch fruit. Mango, agave, passiefruit. Kan goed bij exotische gerechten.
Cabernet Sauvignon zonder harde randjes, soepel met bramen, pruimen, chocolade aroma's. Redelijk intens.
Typisch Carmenère voor de liefhebber. Zwart fruit met geroosterde paprikatonen. Gaat uitstekend bij Mexicaanse gerechten. Chili con carne.
Genereuze Chardonnay, veel wit exotisch fruit en zacht makende vanille en hazelnoot. Romig en vol.
Uitstekende rode Chileen. Robuust en genereus. Cassis, vanille, kruidnagel. Aan dit smaak geweld is geen ontkomen aan.
Even karaferen deze Reserva Carmenère voor het beste resultaat, donkere zwart fruit, wat smokyness, robuust glas, zachte randjes op het eind.
Complexe Chardonnay. Vettig, romig en duidelijke geroosterde tonen. Opwekkende zuren. Eetwijn.
Strak frisse Sauvignon Blanc. Veel groen fruit, limoen en kruisbes. Stuivend en sappig.
Krachtpatser uit Chili. Intens, krachtig, robuust. Gekonfijt zwart fruit, kruidig en Butter scotch. Vraagt om dito gerecht.