Kwaliteits mousserend uit Trentino. Metodo Classico. Heerlijk strak en verfrissend. Vanille, peer, tropisch fruit. Lang aanhoudende mousse!
Strakdroge mousserende rosé uit het Italiaanse Trentino. Vol, superfijne mousse, smakelijk. Bosfruit, Doyenne de comice peer en wat tropisch fruit. Duidelijk wat gisttonen door lange rijping op zijn lie.
Het wordt al snel een feestje met deze cava. Levendig, Granny Smith, citroentjesfris, fijne mousse. Heerlijk strakdroog en uitstekende afdronk.
De lokale Trepat druif in Catalonie zorgt voor deze zéér smakelijke Cava rosé. Kersjes, aardbei en wilde perzik. Verfijnde zuurgraad. Prijstechnisch een topper!
Uitstekende cava met licht zoetje in de aanhef. Fijne "fizz”. Rood appeltje, tropisch fruit. Doet het mooi bij vruchtengebak of gewoon met een klontje ijs op een warme dag.
Intense en rijpe Reserva cava. Fijne mousse, geroosterde tonen van hazelnoot en brood.
Het wordt al snel een feestje met deze cava. Levendig, Granny Smith, citroentjesfris, fijne mousse. Heerlijk strakdroog en uitstekende afdronk.
Het wordt al snel een feestje met deze cava. Levendig, Granny Smith, citroentjesfris, fijne mousse. Heerlijk strakdroog en uitstekende afdronk.
Chardonnay en Pinot Noir creëren deze Brut Rosé. De aanzet met aroma's van rood bosfruit verleiden direct. Groen fris appeltje op het eind. Vrouwelijke elegantie en klasse.
Semi Seco. Tikje off-dry dus. Super voor “on the rocks” en in de cocktail extra lekker. Geel fruit, Amandeltje en frisse afdronk. Deze “Ice Ice Baby” is klaar voor het feestje.
Kwaliteits cava. Uitstekend als aperitief. Citrus, Tropisch fruit en duidelijke hint van toast en brioche. Romig mondgevoel en strak droge afdronk. Uitstekende Prijs-Kwaliteit.
Kwaliteits cava. Uitstekend als aperitief. Citrus, Tropisch fruit en duidelijke hint van toast en brioche. Romig mondgevoel en strak droge afdronk. Uitstekende Prijs-Kwaliteit.
Reserva Blanc de Blancs. Geselecteerd fruit, 15 maanden rijping. Super zachte mousse. Steenfruit, brioche, noten in de neus en mond. Echt gastronomische Cava.
Topklasse rosé Cava. Gastronomisch, complex alsook verfrissend. Romige structuur, zeer fijne mousse. Rood fruit en grapefruit karakteriseren de aroma's.
Blanc de Noirs, dus wit van blauwe druiven. Krachtiger, intenser, net meer van alles. Witte bloemen, rood fruit en strakke zuren. Gastronomisch. Kan een stootje hebben!
Moldavische Methode Traditionelle. Granny smith, kruisbes en citrus. Mooie fijne mousse. Hier krijg je weer energie van!
Feestelijke mousserende wijn met veel fruit, subtiel brioche een een zachte mousse