Poor man's vintage... ? In ieder geval een betaalbaarder alternatief voor een uitstekende kwaliteit. Intens en complex. Zwart fruit, geparfumeerd met viooltjes, rozenblaadjes en duidelijk wat gebrands.
Deze port brengt je in de heiligste staat van het zijn. Eigenlijk gemaakt om met bittere chocolade te combineren. Rood fruit, wilde rozen en viooltjes. Intense Ruby stijl.
Breed inzetbare friszoete witte wijn met vooral veel tropisch fruit.
Passito uit Sicilië. Droge wijn geblend met het ultra zoete sap van ingedroogde Muskaatdruiven zorgen voor een weelderige en zoete dessert wijn die afsluit met een spannend zuurtje en veel frisheid.
‘Passito’ van Chenin Blanc uit Zuid-Afrika. Weelderig friszoet, Honingraat, mandarijn, en Gember. Verfijnd bij, niet té zoete, desserts.
Klassieke dessertwijn uit Frankrijk, gelaagd en met frisse zuren.
Originele en vooral feestelijke rode zoete wijn.
- 1
- 2