Kwaliteits crémant uit de Loire. Fijne mousse, extra lange gisting op de fles. Citrus, kweepeer en wat brioche.
Grolleau en Cabernet franc. Maar nu eens mousserend. Verleidelijk kers en aalbessen fruit. Tikkeltje kruidigheid. Klasse uit de Loire.
Klassieke Pomerol. Merlot speelt uiteraard de eerste viool. Veel zwart fruit, cassis, pruim. Wijn met een stevige ruggengraat die toch soepel wegdrinkt.
Vin Orange. Koperkleurig, complexe geuren, anders dan anders en interessant. Verlegt je wijngrenzen. No guts, no glory!
Zuid-Franse Pinot Noir met knipoog naar de Bourgogne. Rood fruit, jammy pruimen, tikje vanille, levendige zuren en mineralige strakheid op het eind. Lekkerrrr!
Mediterrane Mourvèdre. Krachtig, kruidig, karakter. Gekonfijt donker fruit, tijm, laurier, chocolade. Past mooi bij Marokkaanse keuken.
Klassiek Provençaalse rosé. Bleekjes van kleur, intens van smaak. Klein rood fruit, grapefruit en wat anijszaad. Ze zeggen in de zomer is die het lekkerst. Zeggen "ze”.... wij weten wel beter.
Cru-Beaujolais, zeer aromatisch, aardbei en framboos. Finesse met een minerale afdronk door granieten bodem. Meer power dan je zou verwachten.
Uitbundige Viognier met abrikoos, peer en acacia bloemen. Rijk glas! Prima keuze bij Aziatische keuken.
Strakke, frisse, sappige Sauvignon. Houdt van gerechten met citrus, paprika, tomaat als garnituur.
Bourgondische Chardonnay uit de Languedoc. Romig en vol. Meursault-achtige touch met zijn hazelnootjes en verse boter.
Merlot zonder kapsones. Krokant, karamel, kaneel. Lekker veel zwart fruit en soepel.
Cabernet Sauvignon, stoerste jongentje van het Les Jamelles klasje. Elegant complex en structuur. Gastronomisch.
Krachtpatser van buiten, zacht van binnen. Forse eetwijn die wel wat pit kan hebben. Zachte tannines en romige structuur.
Rode alcoholvrije wijn van een kwaliteitshuis uit de Languedoc.
Klassieke St. Chinian met bijbehorende mediterrane garrigue aroma's. Karaktervolle Syrah en Grenache blend. Zwoel, tikje vanille met dominant zwart fruit.
Wijn van het type “Iron fist in the silk glove”. Intens zwart fruit, kruidigheid en Mediterrane hitte komen hier samen. Absolute dinerwijn.
Witte Bourgogne die zijn afkomst zeker waarmaakt. Fris, kamperfoelie, groene amandelen, venkel. Niet te koud serveren, maar op keldertemperatuur van 13 graden.